BBL traject Verzorgende IG Extramuraal

Maak jij ook graag het verschil voor mensen? Wil je een baan waarin je écht van betekenis kunt zijn? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken! Kies voor de zorg en solliciteer naar een BBL- opleidingstraject tot Verzorgende IG!

Opzet van de opleiding

Je begint met een basisperiode van een half jaar. Je loopt dan 16 uur per week mee in de wijk met een gediplomeerd collega. In het begin kijk en luister je vooral, en langzaam maar zeker ga je meehelpen. Daarnaast ga je 16 uur per week naar school. Na het goed afsluiten van de basisperiode ga je zelfstandig werken in de wijk, dit combineer je met 1 dag per week les op school. De totale opleiding duurt 2 jaar.

Ons aanbod

Bij Icare ga je leren van gemotiveerde collega’s en werken in een prettige werkomgeving. Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst (beroepspraktijkleren) voor de duur van de opleiding met een salaris conform de cao VVT, FWG schaal 30. Na het succesvol afronden van de opleiding biedt Icare jou een baangarantie en een contract aan.

Vooropleidingseisen

De voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze opleiding is dat je minimaal een opleiding MBO niveau 2 hebt afgerond. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je bij voorkeur de beschikking over het gebruik van een auto. Zorgervaring is niet nodig, wel de passie en energie om een overstap te maken naar een mooi vak als Verzorgende IG.

Erkend leerbedrijf

Icare is een erkend leerbedrijf. Je kunt rekenen op goede begeleiding tijdens je leertraject. De begeleiding en de beoordeling worden van elkaar gescheiden.

BBL-trajecten

Icare is verdeeld in verschillende werkgebieden (rayons). Regelmatig starten in de verschillende rayons BBL-trajecten. In dit schema kun je zien of er binnenkort een opleiding bij jou in de buurt start.

Dus heb je een affiniteit met de zorg, liefde voor mensen en wil je van betekenis zijn voor anderen? Solliciteer dan zodra de aanmeldingsmogelijkheid hieronder open staat.

Rayon Noord en Midden Drenthe/Groningen
(Aa en Hunze, Assen, Groningen, Haren, Midden Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo) - gesloten

Rayon Zuidoost Drenthe
(Borger-Odoorn, Emmen, Coevorden) - gesloten

Rayon Zuidwest Drenthe
(De Wolden, Hoogeveen, Meppel, Staphorst, Westerveld) - gesloten

Rayon IJssel Zwartewater
(Zwartewaterland, Kampen, Zwolle, Oldebroek) - gesloten

Rayon Flevoland Veluwe Noord
(Elburg, Doornspijk, ’t Harde, Nunspeet, Hulshorst, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Harderwijk, Hierden, Lelystad, Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen en Zeewolde) - gesloten

Rayon Veluwe Zuid
(Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld, Ede, Scherpenzeel, Renswoude, Wageningen) - Start in februari 2021 - gesloten

Wil je meer weten?

Mail dan jouw vraag naar werkenbijicare@icare.nl

Powered by Emply