Bijbaan in de wijkverpleging

Wil jij tijdens je studie geld verdienen? Ervaring op doen in de zorg? Van betekenis zijn voor onze klanten en collega’s? Neem dan contact met ons op, want wij hebben volop werk voor vrije dagen doordeweeks, weekend en/ of vakantie periodes.

Wij zoeken

Verzorgenden IG, Verpleegkundigen (MBO) en studenten die een opleiding tot Verzorgende IG of een opleiding tot Verpleegkundige (MBO en HBO) volgen.

Dit is ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende baan in de zorg, afhankelijk van je opleiding, ervaring en persoonlijke wensen (zoals aantal uren en werkplek).
We zijn trots op onze kernkwaliteiten. Dit zijn punten waarop we ons ontwikkeld hebben en waarin we uitblinken. We beheersen ons vak, zijn breed en specialistisch. We werken zoveel mogelijk samen en zijn 24 uur per dag beschikbaar. Bij Icare krijg jij de kans om van onze medewerkers te leren en jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten. Werkervaring bij Icare staat goed op jouw CV!

Je krijgt een telefoon en iPad in bruikleen. Wij hanteren de CAO VVT.

Dit breng je mee

  • je bent bezig met of hebt een afgeronde opleiding verzorgende niveau 3 IG, MBO-V of HBO-V;
  • je kunt solliciteren vanaf het 2e jaar van je opleiding;
  • werkervaring/stage-ervaring is wenselijk maar niet noodzakelijk;
  • een pré voor het werken in de wijkteams is een rijbewijs en de beschikking hebben over een auto of bromfiets/scooter;
  • je bent gemiddeld minimaal 4 uur per maand beschikbaar, waarbij wij rekening houden met school en studietijd, toetsweken en persoonlijke wensen.

Dit zijn wij

Het werkgebied van Icare is verspreid over de provincies Drenthe, Groningen, Flevoland, Gelderland en Overijssel. Kortom, er is altijd een team of locatie bij jou in de buurt die jouw hulp goed kan gebruiken.

(Wijk)teams
Bij Icare werk je in kleine, zelfsturende teams die verantwoordelijk zijn voor de zorg en begeleiding van de klanten in hun wijk. Je kunt bij ons werken in reguliere teams, in flexteams, in nachtzorgteams of in gespecialiseerde teams.

Pak je kans

Ben je enthousiast geworden over het werken bij Icare? We zien je reactie graag tegemoet! Als onderdeel van onze selectieprocedure ontvangen we graag een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je.

Solliciteer op een bijbaan bij jou in de buurt

(klik op de link om naar de vacature te gaan)

Rayon Noord en Midden Drenthe/Groningen - minimaal 4 uur per maand
(Aa en Hunze, Assen, Groningen, Haren, Midden Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo) 

Rayon Zuid Oost Drenthe - minimaal 4 uur per maand
(Borger-Odoorn, Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Zuidwolde)

Rayon IJssel Zwartewater en West Drenthe - minimaal 4 uur per maand
(Zwolle, Kampen, Zwartewaterland, Oldebroek, Staphorst, Meppel, Westerveld en het buitengebied van De Wolden)

Rayon Veluwe Flevoland - 0-12 uur per maand
(Barneveld, Biddinghuizen, Doornspijk, Dronten, Elburg, Elspeet, Ermelo, ’t Harde, Harderwijk, Hierden, Hulshorst, Lelystad, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Renswoude, Scherpenzeel, Swifterbant, Uddel, Vierhouten, Wageningen en Zeewolde)

Bijbaan bij Icare GewoonThuis-team
Bij Icare hebben we gemerkt dat veel klanten met geheugenproblematiek thuis blijven wonen. Hoe kunnen we deze het mensen het beste ondersteuning bieden? Onze ervaring is dat niet de ziekte en de zorg centraal moet staan, maar dat het gaat om welzijn en een gelukkig leven. Jij als aandachtgever kan daaraan bijdragen.

Wat doet een aandachtgever?
Een aandachtgever gaat naar mensen thuis om praktische ondersteuning te geven. Dat kunnen allerlei dagelijkse klussen zijn, (zoals samen met de klant) het huis schoonhouden, samen koken en eten, samen boodschappen doen, helpen bij wassen en aankleden, etc. Een aandachtgever zorgt er vooral voor dat de klant een fijne dag heeft. Bij een buitenmens is samen wandelen bijvoorbeeld een fijne activiteit, maar het kan van alles zijn. Belangrijk is dat er aansluiting is bij wat de klant wil en kan. 

Op dit moment helaas geen bijbaan vacature voor Icare GewoonThuis.