Bijbaan in de wijkverpleging Rayon IJsselZwartewater en West Drenthe


Wil jij tijdens je studie geld verdienen? Ervaring op doen in de zorg? Van betekenis zijn voor onze klanten en collega’s? Neem dan contact met ons op, want wij hebben volop werk voor vrije dagen doordeweek, in het weekend en/ of tijdens vakantie periodes.

Wij zoeken 
Verzorgenden IG, Verpleegkundigen (MBO) en studenten die een opleiding tot Verzorgende IG of een opleiding tot Verpleegkundige (MBO en HBO) volgen.

Dit is ons aanbod 
Wij bieden je een afwisselende baan in de zorg, afhankelijk van je opleiding, ervaring en persoonlijke wensen (zoals aantal uren en werkplek).
We zijn trots op onze kernkwaliteiten. Dit zijn punten waarop we ons ontwikkeld hebben en waarin we uitblinken. We beheersen ons vak, zijn breed en specialistisch. We werken zoveel mogelijk samen en zijn 24 uur per dag beschikbaar. Bij Icare krijg jij de kans om van onze medewerkers te leren en jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten. Werkervaring bij Icare staat goed op jouw CV! 

Je krijgt een telefoon en iPad in bruikleen. Wij hanteren de CAO VVT.

Dit breng jij mee

  • je bent bezig met of hebt een afgeronde opleiding verzorgende niveau 3 IG, MBO-V of HBO-V;
  • je kunt solliciteren vanaf het 2e jaar van je opleiding;
  • werkervaring/stage-ervaring is wenselijk maar niet noodzakelijk;
  • een pré voor het werken in de wijkteams is een rijbewijs en de beschikking hebben over een auto of bromfiets/scooter;
  • je bent gemiddeld minimaal 4 uur per maand beschikbaar, waarbij wij rekening houden met school en studietijd, toetsweken en persoonlijke wensen. 


Dit zijn wij
Het werkgebied van Icare is verspreid over de provincies Drenthe, Groningen, Flevoland, Gelderland en Overijssel. Kortom, er is altijd een team of locatie bij jou in de buurt die jouw hulp goed kan gebruiken.
Je gaat aan het werk in het rayon IJsselZwartewater en West Drenthe. Hieronder vallen de gemeenten; Zwolle, Kampen, Zwartewaterland, Oldebroek, Staphorst, Meppel, Westerveld en het buitengebied van De Wolden. Samen kijken we naar een passende locatie.

(Wijk)teams
Bij Icare werk je in kleine, zelfsturende teams die verantwoordelijk zijn voor de zorg en begeleiding van de klanten in hun wijk. Je kunt bij ons werken in reguliere teams, in flexteams, in nachtzorgteams of in gespecialiseerde teams.

Pak je kans
Ben je enthousiast geworden over het werken bij Icare? We zien je reactie graag tegemoet en wij nemen contact met jou op!

Als onderdeel van onze selectieprocedure ontvangen we graag een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je.

Solliciteer via de button “Solliciteer” onder aan deze vacature.

Wil je meer weten over de vacature? Neem contact op met het Servicepunt Icare via werkenbijicare@icare.nl of (0522) 27 3210.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Afdrukken Tip een vriend(in)
Nummer: 5927
Deadline:
Locatie: Rayon IJsselZwartewater en West Drenthe
Functiegroep: Verzorgend
Dienstverband: Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau: MBO Niveau 3, MBO Niveau 4, HBO
Salarisniveau: Afhankelijk van opleiding en ervaring
Uren per week: in overleg