Speeddate Drenthe/Groningen

Maak kennis met medewerkers van Icare

20 oktober 2020

Op 20 oktober organiseren medewerkers van Icare een speeddate. Icare is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. In het gehele werkgebied van Icare (zie landkaart) zijn vacatures beschikbaar. Tijdens de speeddate willen medewerkers graag vertellen over hun mooie, waardevolle werk en over wat Icare jou kan bieden. 

Icare biedt verpleging en verzorging bij mensen thuis of in een verpleeg- of verzorgingshuis. Dagelijks zijn ruim 5.000 medewerkers actief om zorg te bieden op een manier die het best aansluit bij de individuele wensen van de klant. Ook voor gespecialiseerde zorg en Nachtzorg kunnen klanten bij Icare terecht. En wij verlenen (thuis)zorg aan kinderen in heel Noordoost Nederland: of het nu gaat om lange of korte zorgmomenten.

Van harte welkom

Heb je een diploma verzorgende niveau 3/IG of hoger? Ben je bezig met een opleiding voor verpleegkundige of verzorgende en heb je het tweede jaar afgerond? Dan ben je van harte welkom tijdens het telefonisch Speeddaten. Meld je via onderstaande link aan, geef jouw voorkeur qua tijdstip door en wij nemen 20 oktober contact met jou op.

Rayon Noord en Midden Drenthe/Groningen
(Aa en Hunze, Assen, Groningen, Haren, Midden Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo) 
Speeddate 20 oktober van 13 tot 17 uur.

Rayon Zuidoost Drenthe
(Borger-Odoorn, Emmen, Coevorden)
Speeddate 20 oktober van 10 to 12 uur en van 15 tot 17 uur.

Rayon Zuidwest Drenthe
(De Wolden, Hoogeveen, Meppel, Staphorst, Westerveld)
Speeddate 20 oktober van 11 tot 13 uur en van 17 tot 18 uur.

Mocht je 20 oktober verhinderd zijn en toch bij Icare aan de slag willen? Kijk dan op deze website voor actuele vacatures.

Powered by Emply