Ontdek welke loopbaan bij jou past!

De zorg heeft zovéél mogelijkheden. Zit jij nog op je plek? Of ben je juist op zoek naar een opleiding of ander werk? Maak kennis met ons.

Icare Verpleging en Verzorging, Noorderboog en Isala nodigen je uit voor het Online carrièrecafé. In vijf korte workshops ontmoet je professionals die je vertellen over hun werk. Het carrièrecafé is bedoeld om je kennis te laten maken met loopbaanmogelijkheden in de wijkverpleging, ouderenzorg en ziekenhuiszorg. Dus, hak de knoop door en geef je op! Misschien mogen we jou dit jaar al wel als collega verwelkomen.

Voor wie is het Online carrièrecafé?
Het Online carrièrecafé is voor iedereen die interesse heeft in een opleiding of baan in de zorg. Ook verpleegkundigen en verzorgenden die al een tijdje werken en zich willen oriënteren op een vervolgstap kunnen deelnemen.

Wanneer?
Woensdagavond 8 juni van 19.00 tot 21.15 uur.

Programma
18.50 – 19.00 uur: inloggen en ontvangst
19.05 – 19.35 uur: Workshop 1
19.40 – 20.10 uur: Workshop 2
20.15 – 20.45 uur: Workshop 3
20.45 – 21.15 uur: Napraten met de onze medewerkers

Workshops
We geven 5 workshops. Je kunt je voor maximaal 3 workshops opgeven. Bij het aanmelden geef je je voorkeur aan.

 1. Workshop Icare: Een dag uit het leven van de wijkverpleging
  Icare laat je graag zien hoe mooi en veelzijdig werken in de wijkverpleging is. Wijkverpleegkundige Thirza neemt je mee aan de hand van een dagelijks voorkomende situatie. Hoe ziet een normale werkdag bij Icare eruit? Welke situaties kom je (in de wijk) als verpleegkundige of verzorgende tegen? Hoe reageer je op een situatie en waar moet je rekening mee houden? Tijdens de workshop neemt ze je mee ‘de wijk’ in en geeft ze samen met een collega antwoord op al je vragen.
 2. Workshop Icare: Start je loopbaan bij Icare – Welke doorgroeimogelijkheden zijn er
  Twijfel je nog over de zorg of wil je graag doorgroeien? Bart en Sven begonnen met een opleiding bij Icare en groeiden door. Wat maakt het werken in de zorg zo leuk? Welke opleidings-, doorgroei- en carrièremogelijkheden zijn er? Tijdens de workshop laten we filmpjes van hen zien waarin zij vertellen over het loopbaanpad dat zij hebben doorlopen en waarom ze graag bij Icare werken. De praktijkopleider gaat aan de hand van deze video’s het gesprek met je aan. Krijg antwoord op al je vragen.
 3. Workshop Noorderboog: Geen zorgdiploma, maar wel een zorghart? Ontdek wat Noorderboog voor je kan betekenen.
  Stel je hebt altijd al de gedachte gehad: als ik weer opnieuw mocht kiezen, dan zou ik een opleiding in de zorg doen. Of je bent er achter gekomen, dat je heel graag werk doet, waarin je iets voor een ander kunt betekenen. Geef je droom niet op! Als je geen zorgdiploma hebt, maar wel een zorghart, dan ben je misschien wel uitermate geschikt om bij Noorderboog aan de slag te gaan. Binnen Noorderboog zijn er veel mogelijkheden. Tijdens deze workshop laten we zien wat Noorderboog kan bieden op het gebied van werken en leren en ontwikkelen. Na afloop is er gelegenheid om hierover in gesprek te gaan met een medewerker van Noorderboog.
 4. Workshop Noorderboog: Expertise in je vak ontwikkelen? Bij Noorderboog zit je goed!
  In deze workshop laat Tommie Niessen van ‘Tommie in de zorg’ jou ontdekken waarin en hoe medewerkers zich bij Noorderboog persoonlijk kunnen ontwikkelen en hoe zij zich kunnen specialiseren in een vakgebied. Je ziet hoe een ontwikkelingsvraag tot stand komt, welke ontwikkelmogelijkheden er zijn en wat deze ontwikkeling betekent voor medewerkers en zorgvragers. Competenties ontwikkelen, kennis en kunde opdoen en kennis overdragen, dat doen we bij Noorderboog!
 5. Workshop Isala: Bij Isala kun je doorgroeien; laat je inspireren door twee verpleegkundigen!
  Hoe is het om te werken op een verpleegafdeling in Isala Meppel? En welke mogelijkheden heb je als verder wilt groeien? Twee verpleegkundigen vertellen je in deze workshop welke loopbaan ze hebben gevolgd. Jij kunt ze alles vragen. Ze vertellen je graag waarom hun vak zo boeiend is.

Aanmelden
Je kunt je vooraf aanmelden bij het Online carrièrecafé. Je kunt je opgeven voor maximaal drie workshops. Ga naar het aanmeldformulier.

Zoom
Om deel te kunnen nemen aan het Online carrièrecafé heb je ZOOM nodig.
Als je nog geen ZOOM hebt, kun je dit installeren op je computer. Dit kan via: https://us02web.zoom.us/download

Wil je alvast meer weten over de drie organisaties, kijk dan op:
www.isala.nl
www.noorderboog.nl
www.icare.nl

Vragen?
Mail naar carrierecafe@isala.nl

Powered by Emply