Ontdek welke loopbaan bij jou past!

De zorg heeft zovéél mogelijkheden. Zit jij nog op je plek? Of ben je juist op zoek naar een opleiding of ander werk? Maak kennis met ons.

Icare Verpleging en Verzorging, Noorderboog en Isala nodigen je uit voor het Online carrièrecafé. In zes korte workshops ontmoet je professionals die je vertellen over hun werk. Het carrièrecafé is bedoeld om je kennis te laten maken met loopbaanmogelijkheden in de wijkverpleging, ouderenzorg en ziekenhuiszorg. Dus, hak de knoop door en geef je op! Misschien mogen we jou dit jaar al wel als collega verwelkomen.

 

Voor wie is het Online carrièrecafé?
Het Online carrièrecafé is voor iedereen die interesse heeft in een opleiding of baan in de zorg. Ook verpleegkundigen en verzorgenden die al een tijdje werken en zich willen oriënteren op een vervolgstap kunnen deelnemen.

 

Wanneer?
Woensdagavond 21 april van 19.00 tot 21.15 uur.

 

Programma
18.50 – 19.00 uur: inloggen en ontvangst
19.05 – 19.35 uur: Workshop 1
19.40 – 20.10 uur: Workshop 2
20.15 – 20.45 uur: Workshop 3
20.45 – 21.15 uur: Napraten met de onze medewerkers

 

Workshops
We geven 6 workshops. Je kunt je voor maximaal 3 workshops opgeven. Bij het aanmelden geef je je voorkeur aan.

 1. Workshop Icare: Zorgcase Een dag in het leven van de wijkverpleegkundige
  Icare laat je graag zien hoe mooi en veelzijdig werken in de wijkverpleging is. Wijkverpleegkundige Thirza neemt je mee aan de hand van een dagelijks voorkomende situatie. Hoe ziet een normale werkdag bij Icare eruit? Welke situaties kom je (in de wijk) als verpleegkundige of verzorgende tegen? Hoe reageer je op een situatie en waar moet je rekening mee houden? Tijdens de workshop neemt ze je mee ‘de wijk’ in en geeft ze samen met een collega antwoord op al je vragen.
 1. Workshop Icare: Start je loopbaan bij Icare – Welke mogelijkheden hadden Bart en Sven
  Twijfel je nog over de zorg of wil je graag doorgroeien? Bart en Sven begonnen met een opleiding bij Icare en groeiden door. Wat maakt het werken in de zorg zo leuk? Welke opleidings-, doorgroei- en carrièremogelijkheden zijn er? Tijdens de workshop vertellen ze je graag meer over het loopbaanpad dat zij hebben doorlopen en waarom ze graag bij Icare werken. De praktijkopleider gaat aan de hand van video’s het gesprek met je aan. Krijg antwoord op al je vragen.
 1. Workshop Noorderboog: Ontdek Noorderboog, omdat jij ertoe doet
  Werken in de ouderenzorg is veelzijdig. In dit webinar laten we je een korte film zien, waarin medewerkers van Noorderboog enthousiast vertellen over werken bij Noorderboog. Hierna is er mogelijkheid om vragen te stellen. We sluiten af met een quiz, waarmee je een leuke prijs kunt winnen. Presentator: Margré.
   
 2. Workshop Noorderboog: Ontdek technologie in de ouderenzorg
  In de ouderenzorg wordt steeds meer gebruik gemaakt van technologie. In dit webinar nemen we je aan de hand van een quiz mee en kun je ontdekken welke zorgtechnologie Noorderboog inzet. Presentator: Ingeborg.
   
 3. Workshop Isala: Braincare- en geriatrieverpleegkundige in Isala Meppel
  Hoe is het om te werken op een verpleegafdeling in Isala Meppel? Jolien en Aniek nemen je mee voor een kijkje op hun afdeling. Ze zijn algemeen verpleegkundige en kozen beiden voor een vervolgopleiding. Jolien koos voor de opleiding geriatrieverpleegkundige en Aniek volgt tijdens haar hbo-v een extra scholing over braincare. Ze vertellen je in deze workshop wie hun patiënten zijn, hoe een dag op hun verpleegafdeling eruit ziet en hoe het is om in Isala Meppel te werken. Jij kunt ze alles vragen. Ze vertellen je graag waarom hun vak zo boeiend is.
   
 4. Workshop Isala: Spoedeisendehulpverpleegkundige en sedatiepraktijkspecialist in Isala Meppel
  Maarten en Else begonnen bij Isala als algemeen verpleegkundige. Ze kozen beiden voor een vervolgopleiding. Maarten is nu sedatiepraktijkspecialist en ziet zijn vakgebied in Isala groeien. Else werkt op de Spoedeisende hulp in Meppel en kijkt uit naar het nieuwe ziekenhuis. In deze workshop vertellen zij wat hun werk inhoudt, hoe hun dag eruit kan zien en waarom zij graag in Isala Meppel werken. Jij kunt ze alles vragen. Misschien word je wel net zo enthousiast als zij.

 

Aanmelden
Je kunt je vooraf aanmelden bij het Online carrièrecafé. Je kunt je opgeven voor maximaal drie workshops. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

 

Zoom
Om deel te kunnen nemen aan het Online carrièrecafé heb je ZOOM nodig.
Als je nog geen ZOOM hebt, kun je dit installeren op je computer. Dit kan via: https://us02web.zoom.us/download

 

Wil je alvast meer weten over de drie organisaties, kijk dan op:
www.isala.nl
www.noorderboog.nl
www.icare.nl

 

Vragen?
Mail naar carrierecafe@isala.nl

Powered by Emply