Ontdek welke loopbaan bij jou past!

De zorg heeft zovéél mogelijkheden. Zit jij nog op je plek? Of ben je juist op zoek naar een opleiding of ander werk? Maak kennis met ons.

Icare Verpleging en Verzorging, Noorderboog en Isala nodigen je uit voor het Online carrièrecafé. In drie korte workshops ontmoet je professionals die je vertellen over hun werk. Het carrièrecafé is bedoeld om je kennis te laten maken met loopbaanmogelijkheden in de wijkverpleging, ouderenzorg en ziekenhuiszorg. Dus, hak de knoop door en geef je op! Misschien mogen we jou dit jaar al wel als collega verwelkomen.

Voor wie is het Online carrièrecafé?
Het Online carrièrecafé is voor iedereen die interesse heeft in een opleiding of baan in de zorg. Ook verpleegkundigen en verzorgenden die al een tijdje werken en zich willen oriënteren op een vervolgstap kunnen deelnemen. Ligt jouw interesse meer op het facilitair of logistiek gebied? Dan is de workshop van Isala een aanrader, want die is specifiek gericht op functies die bijdragen aan gastvrijheid.

Wanneer?
Woensdagavond 12 april van 19.00 tot 21.00 uur.

Programma
19.00 – 19.45 uur: Workshop 1
20.00 – 20.45 uur: Workshop 2

Workshops
Iedere organisatie geeft één workshop, die je om 19.00 uur of 20.00 uur kunt volgen. Je kunt aan twee verschillende workshops deelnemen. Hieronder lees je meer over de workshops.

Workshop Icare: Flexibel werken bij Icare
Wil jij werken wanneer het jou uitkomt? Is het voor jou handiger om buiten kantoor- of schooluren te werken? Of wil jij je baan juist kunnen combineren met je gezin en werken onder schooltijd? Het kan allemaal! Tijdens onze workshop: 

  • kan je aan Jolanda, verzorgende IG, vragen stellen over het flexibel werken bij Icare en wat jouw mogelijkheden zijn; 
  • vertelt Fenny, verzorgende IG, wat werken in de zorg bij mensen thuis zo leuk maakt en hoe een werkdag er uit ziet en; 
  • bespreekt Thirza, wijkverpleegkundige, met jou een praktijksituatie. 
    We vertellen graag meer over ons prachtige werk in de wijkverpleging. Van harte welkom!
     

Workshop Isala: Ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de gastvrijheid voor onze patiënten
Werken in Isala is niet zomaar werken. We geven de beste medische zorg, maar we willen er ook voor mensen zijn. Met aandacht en medeleven. Naast medische zorg zijn er heel veel banen op het facilitaire en logistieke vlak, die bijdragen aan optimale gastvrijheid voor onze patiënten. Voor het Facilitair bedrijf zoeken wij collega’s die veel te ‘geven’ hebben en hun hart meebrengen in de functie van bijvoorbeeld voedingsassistent, facilitair assistent, beveiliger of logistiek medewerker. Laat je inspireren door de verhalen van adviseur Facilitair bedrijf Johan Jonker, een voedingsassistent en een facilitair assistent die in Isala Meppel werken.
 

Workshop Noorderboog: Ontdek of werken of leren in de ouderenzorg bij Noorderboog iets voor jou is 
Werken in de ouderenzorg is veelzijdig. In dit webinar vertelt Anke Karst in vogelvlucht wat Noorderboog doet. Rico Didden vertelt iets over de opleidingsmogelijkheden binnen Noorderboog. Of het nu gaat om een praktijkopleiding, een opleiding voor zij-instromers of specialisatie in een vakgebied in de zorg, je hoort het allemaal. Daarnaast vertelt Magré Keizer over verschillende functies in de zorg en welke vacatures we regelmatig hebben. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen. We zien je graag!

Aanmelden
Meld je aan via deze link. We sturen je daarna zo snel mogelijk een deelnamelink en informatie over hoe je kunt inloggen via Teams.

Wil je alvast meer weten over de drie organisaties, kijk dan op:
www.isala.nl
www.noorderboog.nl
www.icare.nl

Vragen?
Mail naar carrierecafe@noorderboog.nl.