Vakantiewerk Rayon IJssel-Zwartewater / West Drenthe


Kom jij deze zomer b(l)ijverdienen in de zorg bij Icare?

Wil jij deze zomer…

- Zelf je vakantie bij elkaar verdienen?
- Ervaring opdoen in de praktijk en leren van onze professionals?
- Werken in een gezellig en professioneel team met veel afwisseling?
- Zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt?
- En Icare toevoegen aan je CV ?


Zet jouw talent deze vakantie in bij Icare. Je krijgt de kans om te leren van onze professionals die de passie voor hun vak graag met jou delen. Er zijn volop mogelijkheden bij jou in de buurt, in een wijkteam of op één van onze locaties.
Werk- of stage ervaring is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Voor het werken in een wijkteam is een rijbewijs en de beschikking hebben over een auto of bromfiets/ scooter een pré!

Ben jij in opleiding voor …….
  • helpende (geldt alleen in woonzorglocaties)
  • verzorgende IG niveau 3
  • verpleegkundige (MBO-V)
  • (wijk)verpleegkundige (HBO-V)
  • Of ben je (net) klaar met je studie? Meld je dan aan voor jouw vakantiebaan bij Icare. Je kunt ook bij ons terecht voor een vaste bijbaan.
    Bijvoorbeeld wanneer je alleen in het weekend wilt werken of als oproepkracht in een flexpool.

Ben jij deze vakantieperiode minimaal 3 weken beschikbaar en werk jij daarnaast in de zomerperiode 80 uur verdeeld over 4 weken?
Dan maak jij ook nog eens kans op € 250,- extra vakantiegeld !

Dit is ons aanbod
Wij bieden je afwisselend vakantiewerk in de zorg, afhankelijk van je opleiding, ervaring en persoonlijke wensen (zoals aantal uren en werkplek). Wij hanteren de CAO VVT. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. 
Bij Icare werk je in kleine, zelfsturende teams die verantwoordelijk zijn voor de zorg en begeleiding van de klanten in hun wijk. Je kunt bij ons werken in reguliere teams, in flexteams, in nachtzorgteams of in gespecialiseerde teams.

Dit zijn wij
Het werkgebied van de (Wijk)teams in rayon IJssel Zwartewater / West Drenthe zijn de gemeenten: Zwartewaterland, Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, Meppel, Westerveld en de Wolden. Kortom, er is altijd een team of locatie bij jou in de buurt dat jouw hulp in de vakantieperiode goed kan gebruiken.
We zijn trots op onze kernkwaliteiten. Dit zijn punten waarop we ons ontwikkeld hebben en waarin we uitblinken. We beheersen ons vak, zijn breed en specialistisch. We werken zoveel mogelijk samen en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Bij Icare krijg jij de kans om van onze medewerkers te leren en jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten. Op Zorgkaart Nederland scoren wij bovengemiddeld. Werkervaring bij Icare staat goed op jouw CV.

Pak je kans
Ben je enthousiast geworden over het werken bij Icare? We zien je reactie graag tegemoet en wij nemen contact met jou op!

Als onderdeel van onze selectieprocedure ontvangen we graag een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je.

Solliciteer via de button “Solliciteer” onder deze vacature.

Wil je meer weten over de vacature? Neem contact op met Servicepunt Icare via mensenarbeid@icare.nl of op (0522) 27 36 35.
 
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Nummer: 6612
Deadline:
Locatie: Zwolle , Meppel
Functiegroep: Vakantiewerk
Dienstverband: Flex contract
Contractduur: In overleg
Opleidingsniveau: MBO Niveau 3, HBO, MBO Niveau 4
Salarisniveau: Afhankelijk van opleiding en ervaring
Uren per week: 0 - 24
Powered by Emply