Vakantiewerk Felixoord


Wat doe jij deze zomer? Kom werken bij Icare!

Wil jij tijdens je vakantie geld verdienen? Leren van onze professionals en ervaring opdoen in de zorg? Bij Icare kun je van betekenis zijn voor onze klanten, bewoners en collega’s. Neem contact met ons op, wij hebben volop vakantiewerk.

Wij zoeken
voor Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord in Oosterbeek:
  • helpenden
  • verzorgenden IG
  • woonzorgbegeleiders

Dit is ons aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan in de zorg, afhankelijk van je opleiding, ervaring en persoonlijke wensen (zoals aantal uren en werkplek). We zijn trots op onze kernkwaliteiten. Dit zijn punten waarop we ons ontwikkeld hebben en waarin we uitblinken. We beheersen ons vak, zijn breed en specialistisch. We werken zoveel mogelijk samen en zijn 24 uur per dag beschikbaar. Bij Icare krijg jij de kans om van onze medewerkers te leren en jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten. Op Zorgkaart Nederland scoren wij bovengemiddeld. Werkervaring bij Icare staat goed op jouw CV.
Wij hanteren de CAO VVT. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. 

Dit breng jij mee
  • je bent bezig met of hebt een afgeronde opleiding helpende / verzorgende niveau 3 IG
  • werkervaring/stage-ervaring is wenselijk maar niet noodzakelijk
  • je bent minimaal 3 weken beschikbaar
Werk jij daarnaast in de zomerperiode 80 uur verdeeld over 4 weken, dan maak jij ook nog eens kans op een waardebon!

Dit zijn wij
Het werkgebied van Icare is verspreid over de provincies Drenthe, Groningen, Flevoland, Gelderland en Overijssel. Kortom, er is altijd een team of locatie bij jou in de buurt dat jouw hulp in de vakantieperiode goed kan gebruiken.

Icare levert ook zorg in een tiental locaties waar mensen verzorgd of beschermd wonen, of waar mensen revalidatiezorg ontvangen. Ook hier wordt gewerkt in zelfsturende teams. Door jouw inzet draag je bij aan het welzijn, de zorg en begeleiding van mensen met geheugenproblemen en/of aan mensen die een lichamelijke zorgvraag hebben.

Pak je kans
Ben je enthousiast geworden over het werken bij Icare? We zien je reactie graag tegemoet en wij nemen contact met jou op!

Als onderdeel van onze selectieprocedure ontvangen we graag een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je.

Solliciteer via de button “Solliciteer” onder deze vacature.

Wil je meer weten over de vacature? Neem contact op met Joram Wagterenberg ()06-51638456 , Manager Wonen en Zorg op (06-22722346) of het Servicepunt Icare via servicepuntzuid@icare.nl of (0522) 27 3635.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Nummer: 6665
Deadline:
Locatie: Felixoord
Functiegroep: Vakantiewerk
Opleidingsniveau: MBO Niveau 3, MBO Niveau 4, MBO Niveau 2
Salarisniveau: Afhankelijk van opleiding en ervaring
Powered by Emply